Bónusz jóváírásával is megköszönjük, ha ajánlasz bennünket

Természetes, hogy amivel mi magunk elégedett vagyunk, azt örömmel ajánljuk ismerőseinknek is, így sok új vendégünk kifejezetten baráti ajánlásra érkezik hozzánk. Az ajánlást mi egy különleges ajánlási bónusszal is megköszönjük ajánlóinknak.

Céges partnereink, munkahelyi kollektívák számára egyedi kedvezménycsomagot biztosítunk. Ha érdekel ez a lehetőség kérünk, Ila Krisztina stúdióvezetőnkkel személyesen egyeztess. A Szolgáltatásaink menüpontban részletesebben is olvashatsz Cégeknek szóló ajánlatainkról.

Ajánlási bónusz

  • 500 Ft, amennyiben ajánlására érkező vendégünk alkalmi jegyet vált gerinctréningre, kismama- vagy seniortornára, illetve stretchingre,
  • 3.000 Ft, amennyiben ajánlására érkező vendégünk bérletet vált gerinctréningre vagy kismamatornára,

Kedvezményünk I. és II. kerületi Kerület Kártyával rendelkező vendégeink részére

  • Gerinctréning: 1.950 Ft/alkalom
  • Kismamatorna: 1.850 Ft/alkalom
  • Senior torna: 1.500 Ft/alkalom
  • Gerinctréning bérlet, 10 alkalomra szóló: 17.550 Ft/bérlet
  • Kismamatorna bérlet, 10 alkalomra szóló: 16.650 Ft/bérlet

Kedvezményeink cégek számára

Cégek számára egyedi megoldásokat és kedvezményeket biztosítunk, melyről a Szolgáltatásaink/Cégeknek menüpontban is tájékozódhat.

Egyéb fontos tudnivalók

bérletek névre szólnak és át nem ruházhatóak. Érvényességükre vonatkozóan a teljes árú bérleteknél megadott határidő érvényes.

kedvezmények össze nem vonhatóak, minden esetben a magasabb összegű kedvezményt írjuk jóvá.

Az ajánlási bónusz készpénzre nem váltható, szolgáltatás megvásárlása esetén kerül jóváírásra. A bónusz egyszeri, de minden új ajánlás esetén aktuálisan jóváírásra kerül alkalmi jegy vagy bérletváltás esetén.

Fenti árak és kedvezmények bruttó összegek.