A fittség nem kiváltság, hanem elérhető állapot

kiscsoportos órák, garancia

Szeretettel köszöntjük!

A nap végére azt érzi, hogy tartalékai kimerültek, fáj a háta, nyaka, kedélye ingadozó és gyakran "kapja el" egy-egy betegség? Az, hogy ránk talált, jelzi, hogy keresi a megoldást. A jó hír, hogy nem kell tovább keresgélnie, máris be tud jelentkezni egy személyes konzultációra, fittségi állapotfelmérésre vagy a kiválasztott szolgáltatásra, órarendi órára.

Mivel az életmódunk közvetlen hatással van az életminőségünkre, közérzetünkre, teljesítőképességünkre, szükségünk van rá, hogy a napi munka, stressz hatását hatékonyan oldjuk és felkészítsük, alkalmassá tegyük a testünket, szervezetünket erre a terhelésre. Stúdiónkat és szolgáltatásainkat úgy alakítottuk, hogy minőségi idővel ajándékozhassa meg önmagát. "Családias", "otthonos", "barátságos", csak néhány jelző, amivel vendégeink jellemeztek bennünket, csapatunkat pedig "motiváló", "lelkes", "elkötelezett" embereknek. Mindannyian szívből szeretjük amit csinálunk.

Stúdiónk 2011. évi nyitása óta számos elégedett vendégünk örömében osztozhattunk. Szeretnénk, ha Ön is közéjük tartozna, ezért összegyűjtöttünk sok-sok információt, ami alapján tájékozódhat is.

 

Megkértük vendégeinket, mondják el, miért szeretnek hozzánk járni.

„ A torna itt nem kellemetlen erőfeszítés, mégis formál.” (Marietta, jogász)
„Jobb a közérzetem és energikusabb vagyok.” (Zoli, üzletkötő)
„Az erőnlétem és a tartásom is sokat javult, amit mások is észrevettek rajtam.” (Magdi, főállású anyuka) 
„Mivel nagyon kevés a szabadidőm, nálam a legfontosabb szempont a hatékonyság, ami itt maximálisan teljesül.” (Péter, mérnök)
„Jó a társaság és a hangulat.” (Judit, irodavezető)
„Amióta rendszeresen tornászom, sokkal kevésbé vagyok fáradékony.” (Györgyi, nyugdíjas)

Voltak, akik Facebook oldalunkon osztották meg a tapasztalataikat:

https://www.facebook.com/fitttorna?sk=reviews

 

Eredményességi garanciánk

Stúdiónkban egyéni, illetve a gerinctréning esetében egyéni és kislétszámú, 2-7 fős órákkal fog találkozni, ami lehetővé teszi a magas szintű odafigyelést és a fizikai állapotnak, terhelhetőségnek megfelelő eszközök személyre szabott megválasztását. A szakmai tudás mellett ez eredményességünk alappillére.

 

Konzultációs lehetőség 

A mozgás mellett a táplálkozás, a testsúlykontroll és a stressz-oldás, regenerálódás terén is kínálunk hatékony alternatívát, és érdeklődőinket ingyenes konzultációval is segítjük a választásban. Amennyiben ezzel a lehetőséggel szeretne élni, a +3620-465-6033-as telefonszámon vagy e-mail útján, a studio@fitttorna.hu e-mailcímünkön egyeztethet időpontot.

 

Örömmel várjuk!