Masszázsaink

Yumeiho, masszázs, kismamamasszázs

Stúdiónkban az alábbi masszázsokkal várjuk vendégeinket

YUMEIHO masszázs

Tradicionális, ázsiai eredetű gyógymód, melynel lényege egy különleges nyomó-gyúró masszázstechnika, valamint az izületek kimozgatása, helyreigazítása. A csípő és a gerinc egyensúlyba hozására törekszik. A kezelés a teljes testet érintően ruhán keresztül történik. Kiválóan lazítja a feszes izomzatot, fokozza a vér- és nyirokkeringést, az energiaáramlást a meridiánokban, stimulálja az akupresszúrás pontokat. Elősegíti az öngyógyító folyamatok beindulását. Eredményesen alkalmazható csípő, hát, nyakfájdalmak enyhítésére, megszüntetésére, stressz oldására. Méregtelenítő hatású.

A masszázs kényelmes ruhában, tatamin történik.

Kisgyerekkortól egészen idős korig jótékony hatású. A kezelés időtartama: 50-70 perc.

 

Kismamamasszázs

A babavárás csodálatos kilenc hónapja alatt a kismamák testében rengeteg változás zajlik. Az egyre domborodó pocak, a változó testsúly  jelentősen megterheli a medence-gerinc találkozási pontját, a deréktájéki homorulat jelentősen fokozódik, ami hát-, és derékfájdalmakhoz vezethet.
A masszázs jótékony hatása, hogy ezek az izomfájdalmak, izomgörcsök megszűnhetnek, javítja továbbá a vér-, nyirokkeringést (ami csökkentheti a végtagok duzzadtságát, segít megelőzni a visszértágulatot), nyugtató, lazító relaxáló hatású, segíti a jobb, mélyebb alvást, stresszoldó hatású.
Ez a msszázsunk is kényelmes ruhában, tatamin történik.
A kismamamasszázs a második trimesztertől (13. héttől) javasolt. Masszázs előtt orvosi konzultáció ajánlott. A kezelés időtartama: 50-70 perc.