Kiscsoportos óráink

Órarendünkben négyféle óratípus közül választhatod ki a számodra megfelelőt:

  • gerinctréning
  • stretching
  • kismamatorna
  • seniortorna

Minden órarendi óránk kislétszámú, 2-7 fővel működik. A limitált létszám miatt kérünk, minden esetben biztosítsd a helyed előzetesen, foglalással.

A választott óratípushoz válassz időpontot az órarendben:

Mivel a telefon gyorsabb és személyesebb, javasoljuk, első alkalommal a foglaláshoz hívd a +36204656033 -as számunkat. Ha az e-mail mellett döntesz, a studio@fitttorna.hu címünkre írj, igen, igen, a “fitttorna” 3 t, 🙂 azonban számíts rá, egy nap is eltelhet, mire olvasni fogjuk a leveled.

Kérünk, a bejelentkezést, annak időpontját kezeld felelősen, mi is minden tekintetben így gondolkodunk Veled kapcsolatosan. Ha változásra, lemondásra kerülne sor, azt jelezd időben, hogy a felszabaduló helyet másik jelentkező igénybe tudja venni.

A pontos kezdés miatt javasoljuk, óra előtt 10-15 perccel korábban érkezz az órára, így kényelmesen tudsz átöltözni és ráhangolódni a gyakorlásra. Ráadásul már az órák előtt sok izgalmas eszközt kedved szerint kipróbálhatsz.

Stúdiónk működésével kapcsolatos fontos információkat megtalálod a Házirendünkben, keresd személyesen a recepción.

Amennyiben a céges tornalehetőség érdekel, a Szolgáltatásaink menüpont alatt, a Cégeknek almenükben is tájékozódhatsz. Erről, továbbá magánórákról, kezelésekről kérünk, elérhetőségeinken stúdióvezetőnkkel, Krisztával egyeztess.

Időpont foglalásához hívj most:

+36204656033