Kiscsoportos óráink

Órarendünkben négyféle óratípus közül választhatod ki a számodra megfelelőt:

  • gerinctréning
  • stretching
  • kismamatorna
  • seniortorna

Óráink kislétszámúak, 2-7 fővel működnek. A limitált létszám miatt kérünk, minden esetben biztosítsd a helyed előzetesen, foglalással*.

Ehhez válassz órát az órarendből:

*Mivel telefonon gyorsabb és személyesebb, javasoljuk, első alkalommal a foglaláshoz hívd a +36204656033 -as számunkat. Ha az e-mail mellett döntesz, a studio@fitttorna.hu címünkre írj, igen, a “fitttorna” 3 t, 🙂 azonban számíts rá, egy nap is eltelhet, mire olvasni fogjuk a leveled.

Kérünk, a bejelentkezést, annak időpontját kezeld felelősen, mi is minden tekintetben így gondolkodunk Veled kapcsolatosan. Ha változtatásra, lemondásra kerülne sor, azt jelezd időben, hogy a felszabaduló helyet másik jelentkező igénybe tudja venni.

Foglalásodat az órát/szolgáltatást megelőző 24 órán túl tudod térítésmentesen módosítani, 3 napon belül csak telefonon (sms-ben is).

 

Mikor érkezz?

A pontos kezdés miatt kérünk, óra előtt 10-15 perccel korábban érkezz, így kényelmesen tudsz átöltözni és ráhangolódni a gyakorlásra. Ráadásul már az órák előtt sok izgalmas eszközt kedved szerint kipróbálhatsz.

 

Mit hozz magaddal?

Az órákon alkalmazott eszközöket biztosítjuk számodra, mindössze kényelmes ruházatra, váltózoknira (tornacipőt sem kell hoznod), esetleg egy közepes méretű törülközőre lesz szükséged.

 

Stúdiónk működésével kapcsolatos további fontos információkat megtalálod a Házirendünkben, keresd személyesen a recepción.

 

Amennyiben a céges tornalehetőség érdekel, a Szolgáltatásaink menüpont alatt, a Cégeknek almenükben is tájékozódhatsz. Erről, továbbá magánórákról, kezelésekről kérünk, elérhetőségeinken stúdióvezetőnkkel, Krisztával egyeztess.

Időpont foglalásához hívj most:

+36204656033