Kiscsoportos óráink

Órarendünkben négyféle óratípus; gerinctréning, stretching, kismamatorna és seniortorna közül választhatsz. Minden órarendi óránk kislétszámú, 2-7 fővel működik. A limitált létszám miatt kérünk, minden esetben biztosítsd a helyed előzetesen. A telefon gyorsabb és személyesebb, ezért mi ezt javasoljuk, hívd a +36204656033 -as számot. Ha az e-mail mellett döntesz, a studio@fitttorna.hu címünkre írj, igen, a “fitttorna” 3 t, 🙂 azonban számíts rá, lehet, egy nap is eltelik, mire olvasni fogjuk a leveled. A továbbiakban személyesen már könnyen tudjuk egyeztetni a következő alkalmakat.

  • Válassz óratípust és időpontot:

A pontos kezdés miatt javasoljuk, óra előtt 10-15 perccel korábban érkezz, így kényelmesen át tudsz öltözni és rá tudsz hangolódni a gyakorlásra. Ráadásul már az órák előtt sok izgalmas eszközt kipróbálhatsz.

Amennyiben a céges tornalehetőség érdekelne, a Szolgáltatásaink menüpont alatt, a Cégeknek almenükben is tájékozódhatsz. Erről, továbbá magánóráinkról, személyi edzésről kérünk, elérhetőségeinken stúdióvezetőnkkel, Krisztával egyeztess.