Kedves Vendégünk!

A Covid-19 járvány terjedésének megfékezése, valamint mindannyiunk egészsége érdekében 2020. március 17., keddtől bizonytalan ideig, de minimálisan március 31-ig, csak a virtuális tornateremben tudunk fogadni, és online órákra tudsz bejelentkezni, mely órák továbbra is az órarend szerinti időpontokban kezdődnek.

Szokásosan bejelentkezhetsz e-mailen vagy telefonon is, de kérjük, hogy az első bejelentkezésed alkalmával e-mailen, a studio@fitttorna.hu címünkre írt levélben erősítsd meg a jelentkezésedet, így a visszajelzésben minden további információt (technikai, fizetési) meg tudunk küldeni részedre.

Kiscsoportos óráink

Órarendünkben négyféle óratípus közül választhatod ki a számodra megfelelőt:

  • gerinctréning
  • stretching
  • kismamatorna
  • seniortorna

Óráink továbbra is kislétszámúak, 2-7 fővel működnek. A limitált létszám miatt kérünk, minden esetben biztosítsd a helyed előzetesen, foglalással.

Ehhez válassz órát az órarendből:

A pontos kezdés érdekében kérünk, óra előtt min. 10-15 perccel korábban már

  • készítsd elő a szükséges kellékeket, tornaszőnyeg/polifoam/törülköző, víz,
  • teszteld le, hogy megfelelő az internet elérésed,
  • az eszközöd akkumulátora elegendő töltöttséggel rendelkezik-e,
  • készülj kényelmes ruházattal (váltózokni elegendő, tornacipőre most sem lesz szükséged).

Kérünk, a bejelentkezést, annak időpontját kezeld felelősen, mi is minden tekintetben így gondolkodunk Veled kapcsolatosan. Ha változtatásra, lemondásra kerülne sor, azt jelezd időben, hogy a felszabaduló helyet másik jelentkező igénybe tudja venni.

Foglalásodat az órát/szolgáltatást megelőző 24 órán túl tudod térítésmentesen módosítani, 3 napon belül csak telefonon (sms-ben is).

 

Amennyiben a céges tornalehetőség érdekel, a Szolgáltatásaink menüpont alatt, a Cégeknek almenükben is tájékozódhatsz. Erről, továbbá magánórákról, kezelésekről kérünk, elérhetőségeinken stúdióvezetőnkkel, Krisztával egyeztess.

Időpont foglalásához írj most e-mailt:

studio@fitttorna.hu