"Családias", "otthonos", "barátságos"

“Családias”, “otthonos”, “barátságos”, csak néhány jelző, amivel vendégeink jellemezni szoktak bennünket, csapatunkat pedig “motiváló”, “lelkes”, “elkötelezett” embereknek. Mindannyian szívből szeretjük amit csinálunk.

Mivel az életmódunk közvetlen hatással van az életminőségünkre, közérzetünkre, teljesítőképességünkre, szükségünk van rá, hogy a napi munka, stressz hatását hatékonyan oldjuk és felkészítsük, alkalmassá tegyük a testünket, szervezetünket erre a terhelésre. Nálunk minőségi idővel ajándékozhatod meg önmagad.

2011. évi nyitásunk óta számos elégedett vendégünk örömében osztozhattunk. Szeretnénk, ha közéjük tartoznál.

Eredményességi garanciánk

Stúdiónk szolgáltatásait, és óráit úgy alakítottuk, hogy a lehető legjobban tudjunk rád figyelni, ezért nálunk egyéni és kislétszámú, 2-7 fős órákkal fogsz találkozni, ami lehetővé teszi a magas szintű odafigyelést és a fizikai állapotodnak, terhelhetőségednek megfelelő eszközök személyre szabott megválasztását. Neked, a számodra legalkalmasabb megoldást adjuk. A szakmai tudás mellett ez eredményességünk alappillére.

Megkértük vendégeinket, mondják el, mi a legfontosabb, amiért szeretnek bennünket.

  • „ A torna itt nem kellemetlen erőfeszítés, mégis formál.” Marietta, jogász
  • „Jobb a közérzetem és energikusabb vagyok.” Zoli, üzletkötő
  • „Az erőnlétem és a tartásom is sokat javult, amit mások is észrevettek rajtam.” Magdi, főállású anyuka
  • „Mivel nagyon kevés a szabadidőm, nálam a legfontosabb szempont a hatékonyság, ami itt maximálisan teljesül.” Péter, mérnök
  • „Jó a társaság és a hangulat.” Judit, irodavezető
  • „Amióta rendszeresen tornászom, sokkal kevésbé vagyok fáradékony.” Györgyi, nyugdíjas mérnők

Volt, aki Facebook oldalunkon osztotta meg a tapasztalatait

https://www.facebook.com/fitttorna?sk=reviews

Ingyenes konzultációs lehetőség

Az eredmények bennünket is inspirálnak, ezért is szeretnénk, hogy a legjobb megoldást találd meg. A mozgás mellett a táplálkozás, a testsúlykontroll és a stressz-oldás, regenerálódás terén is kínálunk hatékony alternatívát, a választást pedig ingyenes konzultációval is segítjük.

Ezzel a lehetőséggel szeretnél élni?

Foglalj időpontot telefonon vagy e-mailben!