Egy kliensem a napokban azt mondta, elege van, belefáradt a tanulásba, a harcba, a terhek cipelésébe, magába az életbe.

Jó eséllyel mindannyian voltunk már így ezzel, és zuhant az attitűdünk a gödör sötétjébe. Emlékszem, amikor én feltettem magamnak azt a kérdést, hogy akkor most hogyan tovább? Van-e bármi az életemben, amit szeretek, és ami van annyira fontos, hogy kibújjak a takaró alól és megmozduljak érte. Számodra ki ez a személy vagy mi ez a dolog?

Évszakváltáskor mindig megéljük, annak a bizonytalanságát, hogy valami változik. Valami nem úgy működik, ahogy korábban, és ez kihívást jelenthet, feszültséget, stresszt okozhat bennünk, ami az immunrendszerünket is támadja. Ez pedig arra késztethet, hogy behúzd a féket.

Ha ellenállsz, a változás akkor is bekövetkezik. Ami nem mindegy, hogy te ebben a folyamatban egy hajlékony, mozgékony elemként veszel részt, aki ebbe képes belesimulni, vagy inkább egy ütközőpont leszel és mint egy céltáblát, úgy fognak érni a hatások.

Bármit is szeretnél, nem áltatlak azzal, hogy ez nélküled, a te aktív, cselekvő hozzáállásod nélkül is sikerülhet. Ahogy azt a tapasztalatomat sem fogom eltitkolni előled, hogy ha mindent úgy csinálsz, ahogy eddig, az nagy eséllyel ugyanazzal a végeredménnyel is fog járni, mint az eddigiekben. Úgyhogy, ha a végeredménnyel nem vagy kibékülve, akkor valamin szükséges lesz változtatnod. Igaz ez a testi panaszaidra is. Ha szeretnéd, hogy megszűnjenek, ha szeretnél mozgékonyabb, erősebb, jobb állóképességű lenni, megkerülhetetlen, hogy valamit másképp csinálj. Más szemlélettel, más hozzáállással, mást, másképpen.

Szeretem, ha a klienseim tudják, hogy mi, miért történik, ezzel ugyanis egy jó iránytűt adhatok a kezükbe. Egy iránytűt, ami az övék, és ami bármikor, bármilyen helyzetben segítségükre lesz. Ezért szeretem az állapotfelméréseket is, itt ugyanis, rengeteg információt kapunk ennek az iránytűnek a finomhangolásához.

Az állapotfelméréseinkről itt olvashatsz bővebben: https://fitttorna.hu/szolgaltatasaink/allapotfelmeres/

Állapotfelmérésre szeretnél bejelentkezni?

Hívd telefonszámunkat!

+36204656033