Nem kell fájdalommal élned!

 

Kedves Vendégünk!

 

Szeretnénk tájékoztatni, hogy gerinctréning és stretching óráink jelenleg is működnek, de a járvánnyal kapcsolatos rendelkezések miatt az online térben.

Mozgásszervi kezelésre továbbra is személyesen várunk, bejelentkezésedet elérhetőségeinken fogadjuk.

Hívj telefonon, +36204656033, vagy írj e-mailt, studio@fitttorna.hu és mindent pontosítunk, kérdéseidre válaszolunk. Az órarendi időpontjaink a gerinctréning és stretching esetében sem változtak. Válassz időpontot az órarendben

 

? Ha személyre szabott, mozgásrendszert érintő terápiára, kezelésre van szükséged, mert fáj a derekad, vállad, hátad, lábad, Endre Yumeiho masszázzsal, én pedig a fascia állapotfelmérésévelkinesiology-tape-pel, köpöllyel, flossinggal, FDM-mel és tornával várlak és segítek.
? Nyitva tartásunk hétfőtől péntekig, 07.00-19.00 órára módosul, de minden esetben a 20.00 óráig történő hazaérést figyelembe véve egyeztetünk.
? Stúdiónkban az általános és személyi higiéniára mindig ügyeltünk – kézmosás, átöltözési lehetőség, kéz- és felületfertőtlenítés – jelenleg egyszer használatos maszkok is rendelkezésetekre állnak.
? A fertőzésre alkalmas tüneteket eddig is komolyan vettük, vettétek, továbbra is ezt kérjük.

Az egészségünk megőrzésénél nincs fontosabb. A munkánk során is a prevencióra törekszünk, mert a megelőzés sokkalta kisebb áldozattal tud járni, mint amikor kifejlődik a baj, és azt kell kezelnünk. Amikor van időnk átgondoltan cselekedni, és a legjobb megoldást kiválasztani, az a kilátásainkat is javítja. Ezt képviseljük a jelenlegi helyzetben is.

Mindannyiunknak nehéz időszak ez, de abban hiszünk, hogy nem a félelem a jó irány, inkább a fegyelmezett óvatosság.
Továbbra se arra fókuszáljunk, ami rossz, hanem töltekezzünk abból, még ha nehéz is ezt olykor megtalálni, ami jó, és ami az erőnk forrása lehet.
Nem a minden tekintetben megnyilvánuló bezárkózásra, inkább a józan keretek között mozgó nyitottságra, új erőforrásaink megtalálására biztatunk benneteket.
Találjuk meg és gyakoroljuk a kapcsolattartás biztonságos, és fenntartható formáit, valamint a fizikai és mentális egészségünk megőrzésének alternatíváit.
Az óráimon és a kezelések alkalmával is ebben segítek, segítünk.
Várlak szeretettel és szakmaisággal,

❤ Kriszta

 

A legfrissebb híreinkről Facebook oldalunkon tájékozódhatsz, kövess bennünket.

Órára, kezelésre szeretnél bejelentkezni vagy kérdésed van?

Írj e-mailt a studio@fitttorna.hu címünkre, vagy hívj a +36204656033-as számon