Hogyan színesítheted a környezetedet saját készítésű dekorációval úgy, hogy közben nem termelsz hulladékot?

Hogyan színesítheted a környezetedet saját készítésű dekorációval úgy, hogy közben nem termelsz hulladékot? Sőt, amit eddig hulladéknak gondoltál, azt is fel fogod tudni használni kreatívan és ízlésesen. Workshopunkon ehhez hozunk rengeteg ötletet és megvalósítási technikát.

A workshop időpontja:

2022. október 8., szombat., 10.30-13.30-ig

Helyszín:

Fitt Torna Stúdió

1015 Budapest, Batthyány utca 23., 1. emelet 6.

Miközben a nappalok és éjszakák egyre hidegebbek, barátságos melegséget varázsolhatsz a környezetedbe olyan egyedi tárgyak segítségével, amiket a saját kezeddel alkottál.

Mindezt egy klassz társaságban teheted.

A nap során az általunk biztosított eszközök, valamint a természetes és újrahasznosított anyagok segítségével el fogsz tudni készíteni egy asztaldíszt és egy ajtódíszt (kopogtatót), amik látványában örömöd lelheted az otthonodban is.

Házigazdák Ila Kriszta, aki amellett, hogy gerinctréner, egy olyan teret álmodott, ami egyben tápláló környezet is minden ide érkező vendég számára, és Réti Évi, aki az újrahasznosítást nem csak a saját mindennapjaiban alkalmazza elkötelezetten, de évek óta tanítja is. Saját képzése a Réthy Újrahasznosító Akadémia.

Jelentkezni e-mailen tudsz, a studio@fitttorna.hu címen. Válasz levélben fogunk minden egyéb részletről is tájékoztatni.

Részvételi díj: 7.500 Ft/fő

Kérünk, vedd figyelembe, hogy a helyek korlátozottak és részvételed a díj befizetése után válik biztosítottá.

Izgatottan várjuk, hogy megismerjünk és együtt alkossunk.

Szeretnéd lefoglalni a helyedet?

Írj nekünk e-mailt

studio@fitttorna.hu

 Kérdés esetén telefonon is szívesen segítünk +36204656033