Csapatunk

Ila Krisztina

A Fitt Torna Stúdió

alapítójaként a gerincbarát mozgás és életmód esszenciáját adom át, hogy jól érezd magad a testedben. Edző, testegyensúly, gerinctréning oktató, mozgásterapeuta és Bars kezelő vagyok, szenvedélyes megoldás kereső, a Lélekhíd blog szerzője. FittAnyu.

A sport szeretetét gyerekkoromból, Édesapámtól hoztam. A Budapesti Tanítóképző Főiskola elvégzését követően három évtizedig a reklámszakmában dolgoztam, de a családom, a gyerekeim és a munkáim mellett is fontos maradt számomra a rendszeresen mozgás. Idővel azonban tudatosult bennem, nem mindegy, mit sportolok, és pláne nem, hogy hogyan, az életmódunk ugyanis erőteljesen hat a szervezetünkre, a mozgásrendszerünkre. Ez a felismerés hozta, hogy a sporthoz szakmai kíváncsisággal forduljak.

Dr. Földvári Éva Gabriella

Küldetésem, hogy megmozdítsalak. Teszem ezt tánc- és mozgásterapeutaként, Lomi Lomi Nui masszőrként és kutatóként (neurobiológus). Segítek önmagadat, az utadat megtalálni, vagy más oldalról, segítek a válaszaidnak megszületni a tested, a lelked bölcsessége által.

Várnay Endre

Munkám során mindenkinek egyénre szóló, testi, érzelmi és mentális állapotának megfelelő kezelést adok, amely a Yumeiho terápia elemein kívül energetikai kezelést is tartalmaz.

Mondd el, mit szeretnél és segítünk

Hívj telefonon vagy írj e-mailt

+36204656033