Kedves Vendégünk!

A Covid-19 járvány terjedésének megfékezése, valamint mindannyiunk egészsége érdekében 2020. május 24-ig, csak a virtuális tornateremben tudunk fogadni, és online órákra tudsz bejelentkezni, mely óráink továbbra is az órarend szerinti időpontokban kezdődnek.

Május 25-től újra elindulnak az offline óráink. Kezdetben megtartjuk az online csatlakozás lehetőségét is, így minden offline óránkon lehetőséget biztosítunk online részvételre is. Az órarendben láthatod, mely órák működnek csak online, és melyeken tudsz a stúdióban, személyesen (offline módon) részt venni.

Szokásosan bejelentkezhetsz e-mailen vagy telefonon is, de kérjük, az első online bejelentkezésed alkalmával e-mailen, a studio@fitttorna.hu címünkre írt levélben erősítsd meg a jelentkezésedet, így a visszajelzésben minden további információt (technikai, fizetési) meg tudunk küldeni részedre.

Az offline óráinkra történő bejelentkezésedről is ezeken az elérhetőségeinken tudsz egyeztetni.

Kiscsoportos óráink

Órarendünkben három óratípus közül választhatod ki a számodra megfelelőt:

  • gerinctréning
  • stretching
  • seniortorna

Offline óráink létszámát az egészségügyi óvintézkedések betartása érdekében csökkentettük, azok jelenleg 2-4 fővel működnek, az online órákra 2-7 főt fogadunk. A limitált létszám miatt kérünk, minden esetben biztosítsd a helyed előzetesen, foglalással.

Ehhez válassz órát az órarendből:

A pontos kezdés érdekében kérünk, offline óra előtt min. 10-15 perccel korábban érkezz meg, online óra esetében pedig

  • készítsd elő a szükséges kellékeket, tornaszőnyeg/polifoam/törülköző, víz,
  • teszteld le, hogy megfelelő az internet elérésed,
  • az eszközöd akkumulátora elegendő töltöttséggel rendelkezik-e,
  • készülj kényelmes ruházattal (váltózokni elegendő, tornacipőre most sem lesz szükséged).

Kérünk, a bejelentkezést, annak időpontját kezeld felelősen, mi is minden tekintetben így gondolkodunk Veled kapcsolatosan. Ha változtatásra, lemondásra kerülne sor, azt jelezd időben, hogy a felszabaduló helyet másik jelentkező igénybe tudja venni.

Foglalásodat az órát/szolgáltatást megelőző 24 órán túl tudod térítésmentesen módosítani, 3 napon belül csak telefonon (sms-ben is).

 

Amennyiben a céges tornalehetőség érdekel, a Szolgáltatásaink menüpont alatt, a Cégeknek almenükben is tájékozódhatsz. Erről, továbbá magánórákról, kezelésekről kérünk, elérhetőségeinken stúdióvezetőnkkel, Krisztával egyeztess.

Foglalj időpontot e-mailen vagy hívd telefonszámunkat:

studio@fitttorna.hu

+36204656033