Kedves Vendégünk!

2020. május 25-től újra elindulnak offline óráink, de továbbra is megmarad az online csatlakozás lehetősége és a virtuális tornateremben is tudunk fogadni. Az órarendben jelöltük, mely órák működnek csak online, és melyeken tudsz a stúdióban, személyesen (offline módon) részt venni.

Szokásosan bejelentkezhetsz e-mailen vagy telefonon is, de kérjük, az első online bejelentkezésed alkalmával e-mailen, a studio@fitttorna.hu címünkre írt levélben erősítsd meg a jelentkezésedet, így a visszajelzésben minden további információt (technikai, fizetési) meg tudunk küldeni részedre.

Az offline óráinkra történő bejelentkezésedről is ezeken az elérhetőségeinken tudsz egyeztetni.

Kiscsoportos óráink

Órarendünkben három óratípus közül választhatod ki a számodra megfelelőt:

  • gerinctréning
  • stretching
  • seniortorna

Offline óráink létszámát az egészségügyi óvintézkedések betartása érdekében csökkentettük, azok jelenleg 2-4 fővel működnek, az online órákra 2-7 főt fogadunk. A limitált létszám miatt kérünk, minden esetben biztosítsd a helyed előzetesen, foglalással.

Ehhez válassz órát az órarendből:

A pontos kezdés érdekében kérünk, offline óra előtt min. 10-15 perccel korábban érkezz meg, online óra esetében pedig

  • készítsd elő a szükséges kellékeket, tornaszőnyeg/polifoam/törülköző, víz,
  • teszteld le, hogy megfelelő az internet elérésed,
  • az eszközöd akkumulátora elegendő töltöttséggel rendelkezik-e,
  • készülj kényelmes ruházattal (váltózokni elegendő, tornacipőre most sem lesz szükséged).

Kérünk, a bejelentkezést, annak időpontját kezeld felelősen, mi is minden tekintetben így gondolkodunk Veled kapcsolatosan. Ha változtatásra, lemondásra kerülne sor, azt jelezd időben, hogy a felszabaduló helyet másik jelentkező igénybe tudja venni.

Foglalásodat az órát/szolgáltatást megelőző 24 órán túl tudod térítésmentesen módosítani, 3 napon belül csak telefonon (sms-ben is).

 

Amennyiben a céges tornalehetőség érdekel, a Szolgáltatásaink menüpont alatt, a Cégeknek almenükben is tájékozódhatsz. Erről, továbbá magánórákról, kezelésekről kérünk, elérhetőségeinken stúdióvezetőnkkel, Krisztával egyeztess.

Foglalj időpontot e-mailen vagy hívd telefonszámunkat:

studio@fitttorna.hu

+36204656033