Access Bars®

Mi is az a Bars®?

De jó, hogy itt vagy! Lehet választ, megoldást szeretnél, ami egy kényelmetlenségből elmozdít. Vagy, keresed a módját, hogyan lehetne az életed még klasszabb.

Nagy kicsünk a kíváncsiság, szuper, hogy életben tartod.

Mi lenne, ha…

  • felismernéd és megváltoztathatnád a korlátozó gondolataidat, nézőpontjaidat és beindulna a vágyott változás az életedben, ami elvisz oda, ahová mindig is vágytál? Ahová mindig is tartozónak érezted magad?

  • mostantól tudatosan teremtenéd az életed? Mégpedig egy olyan térből, ami nem összeszorít, hanem örömmel, könnyedséggel ajándékoz meg?

Mindeközben egy ágyon fekszel kényelmesen, biztonságban és relaxáltan. Itt minden érted történik, pont úgy, ahogy szeretnéd.

Mielőtt magáról a Bars® kezelésről beszélnék, szeretnélek megismertetni azzal, hogyan jutottam el ehhez az eszközhöz. Azért tartom ezt fontosnak, mert az elménk folyamatosan racionális válaszokat keres. Az elméd kielégülése nélkül pedig, lehet, még könnyen eltérülsz. Ha neked ez nem igaz, csak haladni szeretnél, megtenni, ami felé húz a szíved, ne is olvass tovább, csak hívj fel a +36204656033 számon és máris keresünk egy alkalmas időpontot.

Bennem sokáig nem tudatosult, hogy valami nincs rendben az életemben. Szerencsére a testem kitartó volt és megvárta, míg nyitottá válok az üzenetére.

Az öröm a lényünk természetes állapota.

Amikor nem ezt az örömöt éljük, az olyan, mint gátakkal elzárni, korlátozni a folyó útját. A nyitottsággal, kíváncsisággal feltett kérdések a legszuperebb eszközeink, hogy ehhez a természetes öröm-állapotunkhoz visszataláljunk.

A választásaink és a valóságunk

35 éves koromig betegségről, betegségre éltem. Műtétek, kórházi kezelések, gyógyszerek kísértek, de egyetlen egyszer sem merült fel bennem a kérdés, hogy lehetne-e másképp is. Ahogy nem merengtem el a lehetőségen sem, hogy a betegségeim esetleg valamiféle működés eredményeképpen jelentek meg a testemben. Teljesen „normálisnak”, az élet velejárójának tekintettem mindezt.

Aztán 35 évesen, két gyerekes anyaként, egy különösen aktív időszakomban, hirtelen nagyon rossz állapotba kerültem. Heves derékfájással kezdődött, nem tudtam huzamosabb ideig állni, ha mentem, húztam a lábam. A gyógyszerek tompává tettek, a gyomrom kikészült, roncsnak éreztem magam. Haragudtam a világra, a sorsomra.

Kiderült, porckorongsérvem van.

Sorfordító pillanat volt, amikor a gerincműtét árnyékában meghoztam a döntést, hogy nem akarok egy újabb műtétet. Helyette azt választom, elindulok más irányba.

Valójában azt választottam, hogy nagyobb tudatossággal nézek az életemre, a döntéseimre.

Eleinte semmit nem tudtam a gerincsérvről, ahogy arról sem, milyen lehetőségeim vannak, hogy újra fájdalom nélkül élhessek. De elköteleződtem, hogy megoldást találok.

Így ismerkedtem meg a nem hagyományos, energia alapú kezelésekkel is.

Akkoriban előfordult, hogy alig bírtam felmászni a kezelőágyra, a kezelés végén pedig, mintha kicserélték volna a testem, újra képes voltam fájdalom nélkül mozogni, elvégezni a feladataimat.

Nem tudtam, mi ez és hogyan működik, csak azt éreztem, hogy kell nekem.

Hat tanfolyam elvégzése után elegendő eszközöm lett, hogy ne essek vissza. (Hát, nem voltam túl gyors. Azt hiszem, engem nem lesz nehéz túlszárnyalnod. smile)

A gyógyulásom új szakaszába lépett és ez vitt tovább a test, mozgás, sportszakma felé.

2011-ben megnyitottam a Fitt Torna Stúdiót, ahol kezdetben mozgásos órákat, gerinctréninget, stretchinget és seniortornát tartottam, ma mozgásterapeutaként számos további eszközzel is segíthetem jól lenni a klienseimet.

De tudom, nem mindenki kész rá, hogy adott pillanatban átrendezze az életét és a mozgást válassza. Ahogy nem mindenki viseli el a testén a köpölyt, kinesiology tape-et, kompressziós szalagot, vagy veti alá magát fascia kezelésnek, még ha az eredmények tökéletesen meggyőzőek is számára.

Kerestem, mivel tudok az ő számukra is hatékony eszközt ajánlani.

Így jött az életembe az Access Bars®.

A Bars® egy lehetőség, hogy egy megszilárdult állapotot fellazítsunk.

Véletlen vagy választás?

Bevallom, jó ideje nem hiszek a véletlenekben. Sokkal inkább hiszem, amit ma már számos tudományos bizonyíték is alátámaszt, hogy az elménk úgy működik, mint egy szűrő. Fogódzót igényel, hogy képes legyen a milliárdnyi információ, impulzus zajában bennünket elnavigálni.

Ha mindent érzékelnénk ami körülvesz bennünket, szó szerint megbolondulnánk, mert ez túl lenne azon, amit az idegrendszerünk képes értelmezni. Ezért kellenek a szűrök, akárcsak az internetes keresőmotorok esetében, hogy a nagy halmazból kiemeljünk egy fókuszt, amire a figyelmünket irányítjuk.

Azt, hogy mi a fókuszunk, sok minden befolyásolhatja. A környezet, a társadalom, a szűkebb és tágabb közösség amiben élünk. A tradíciók, hiedelmek, elvárások, gondolkodási minták legtöbbször az akaratunktól függetlenül másolódnak generációról, generációra. Sokszor gondoljuk, hogy mi reagálunk, pedig a minta „dolgozik” és irányít bennünket.

Egészen addig tud másolódni egy korlátozó minta, amíg ezt nem állítjuk meg. Ebben segít, ha tudatossággal ránézünk.

A tudatosság új dimenziója

A tudatosság ítélkezés nélkül foglal magába mindent. Ez azonban másfajta tudatosság, mint amit a hétköznapjainkban emlegetünk, mint például a környezettudatosság.

Ez a tudatosság egyfajta hajlandóság, hogy jelen legyünk az életünkben.

Hogy ne a világban sodródó hajótöröttnek érezzük magunkat, hanem tudatosan alakítsuk az életünket a választásaink által.

Minden pillanatban választunk. Megnyitod ezt az oldalt vagy nem? Végig olvasod ezt az írást vagy abbahagyod valahol? Lehet, szól a telefon és kilépsz az oldalról, vagy ledob a net, visszajössz, hogy elolvasd? Ha elolvastad, mit kezdesz az információkkal? Hogy lépsz tovább? Egy látszólag kis jelentőségű döntés is nagy befolyással lehet az életedre éppen ezekkel a döntésiddel.

Amikor azt mondjuk, nem „tehettem mást”, akkor is volt legalább egy másik lehetőségünk. Igen vagy nem? 1 vagy 0? Ahogy a komputerek is működnek. Lépünk vagy nem? Megcsinálunk valamit vagy nem? Mindig van legalább két lehetőségünk a választásra.

Érezted már úgy magad, mintha egy kétajtós szekrény rád dőlt volna? Hogy ül valami a hátadon, a válladon? Amikor minden előzmény nélkül megjelenik egy rossz, szorító érzés?

Amikor szíved szerint mást tennél, de mégis, mintha húzna-taszítana valami?

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, attól, hogy felnőttek vagyunk már a tudatosságnak is magas szintjén állunk. Pedig pont ellenkezőleg. A gyermeki kíváncsiságunk elvesztésével fixálódnak a nézőpontjaink és bekorlátozzuk magunkat egy olyan térbe, ahol a szabályokat nem mi alkottuk, csak magunkra vettük. Néha meglehetősen erőszakkal.

Azt gondoljuk, „mi ezt tudjuk” a legtöbb esetben egy nézőpontunk van róla, amit számos körülmény alakított. Egy nemzet traumáitól kezdve a családi nézőpontokon, a főnökünk elvárásain át a reklámokig, rengeteg tényező hat ránk és a döntéseinkre, ezzel meghatározva lényegében az életünket, a sorsunkat.

A tudatosság, az éber figyelem állapotát segít felébreszteni a Bars ® kezelés.

Nagyon fontos, hogy tudd, a Bars® kezeléssel nem adunk vagy veszünk el semmit. Nem „szerelünk meg”. Ahogy nem ítélkezünk, nem minősítünk, teszünk jóvá vagy rosszá sem. A kezelés által azt „kaphatod meg”, ami mindig is a tiéd volt, csak takarásba került, ezért nem volt rálátásod. Amennyiben választod.

A Bars® kezelés hatására elcsendesül az elménk. Megszűnik, csillapodik az a szűntelen kattogás bennünk, ami leárnyékolja az érzékelésünket.

Választanál valami mást?

Nem az önmagunk dorgálása vezet el a könnyebb, örömtelibb léthez, hanem az, ha tudatosan fejlesztjük az érzékenységünket, amivel figyelünk.

Ha kicsit kijjebb jövünk a fejünkből és nem megérteni vagy megváltoztatni akarjuk a körülményeket vagy magunkat, hanem követjük az öröm energiáját és ennek megfelő lépéseket teszünk.

Persze, fogunk változni is, de nem azért mert fogtuk a szerszámkészletet és nekiestünk magunknak, hanem azért, mert egy más energiájú térből működünk, választunk.

A „más” választásaink hoznak változást az életünkben.

Hogyan zajlik a Bars® kezelés?

A „kezelés” ebben az esetben nem a legtalálóbb szó, de eddig nem találtam én sem jobbat. 🙂

A Bars 32 pont a fejen, mely pontok különböző életterületeinkhez kapcsolódnak. Mint például a kommunikáció, test, pénz, kontroll. A pontok finom érintése által ezekhez az életterületeidhez kapcsolódó mintákhoz, nézőpontokhoz kaphatsz hozzáférést.

A Bars a megengedésünk, a befogadásunk képességét tágítja. Lényegében ahhoz kapunk hozzáférést, aminek a birtokában vagyunk, de a fixált nézőpontjaink eltakartak.

Hiába van egy kagylóban igazgyöngy, ha nem nyitjuk ki, ott marad örökre a tenger mélyén. Ha például azt mondjuk, ilyen kagyló nem létezik, csak mert még nem láttunk ilyet, vagy hogy mi nem vagyunk rá képesek, csak mert egyszer kudarcot vallottunk és az az élmény határoz meg bennünket.

Amikor jelen vagy az életedben, a múltad nem korlátozója a jövődnek.

Mindeközben egy ágyon fekszel kényelmesen, biztonságban és relaxáltan. Semmit nem kell tenned, mondanod, ha nem szeretnél. Akár el is bóbiskolhatsz, ami gyakran megtörténik a teljes belelazulás állapotában.

A kezelés lényegében ezeknek a fejen lévő pontoknak a lágy érintését jelenti. 1-1.5 óra időtartamú, melynek végét szintén egy kedves érintéssel a válladon fogom jelezni.

Szeretettel és kiváncsisággal várlak,

Kriszta

Mit mondtak, akik már kipróbálták a Barst?

Választanád a könnyedséget és örömöt

+36204656033

Hívd számunkat és foglalj időpontot!