Cégeknek

Egy cég nem csupán egy termék vagy szolgáltatás, pláne nem egy logó. Egy cég emberek, családok, sorsok formálója is.

Szakembert keresel, aki az irodában is otthon van?

A legjobb helyen jársz.

Az egészség szerepének felértékelődése nem csak egyéni, de társadalmi és vállalati szinten is egyre fontosabb kérdés. A sok üléssel, de a sok állással járó munkavégzés is bizonyítottan rossz hatással van a mozgásrendszerre, de ezen keresztül a személyes és a közösség közérzetére is negatívan hat. A testi panaszok visszatérő megjelenése rombolja a munkatársak koncentrációs és, munkavégző képességét, eredményességét, nehézséget, sűrűséget hoz az emberi kapcsolatokba.

Stúdiónk szakemberei a munkahelyi egészségmegőrzés (irodai torna, masszázs, tanácsadás, előadások, workshopok, rendezvények) terén is széles körű tapasztalattal, eredményekkel, referenciával rendelkeznek. Örömünkre egyre több munkaadó, HR szakember keres meg bennünket.

 

Legyen a Te céged is kiemelkedő az egészségmegőrzés terén! Legyetek a partnerünk, és élvezzétek a partnereink számára biztosított figyelmet és előnyöket

Amennyiben szeretnél a lehetőségekről tájékozódni vagy konkrét, személyre szabott megoldásért, ajánlatért fordulsz hozzánk, keresd Ila Krisztina stúdióvezetőnket telefonon vagy e-mail elérhetőségünkön.

Cégek, akiknek már segíthettünk magasabb minőségre emelni a küldetésüket

Személyre szabott ajánlatért

keresd stúdióvezetőnket, Krisztát telefonon vagy e-mailben

+36204656033

studio@fitttorna.hu