Masszázs

LOMI LOMI NUI szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető

Szeretettel köszöntelek. Isten hozott!

 

“Légy csendes és figyelj! A módszer egyszerű: a masszőr megcsinálja a munkát és a bölcsesség megérkezik magától.” – mondja egy Hawaii Kahuna.

  • A Lomi Lomi Nui masszázs a Hawaii szigetekről származó, több ezer éves múltú, gyógyító hagyomány része, olyan egész test masszázs, ahol a masszőr egyedülálló hosszan elnyújtott alkar mozdulatokkal dolgozik.

Az ősi Hawaii-on Lomi-Lomi Nui-ban részesülni nagy tisztesség volt. A kezelést évszázadokon át a Hawaii templomokban végezték, mint átvezető szertartást, a megújulásban, a változás céljával. Ha valaki részt vett ilyen szertartáson, akkor mintegy útmutatást kapott a jelen problémáira.

A Lomi Lomi Nui gyógyító művészet, mely gyengéden érinti a tested és lelked miközben gyógyít, tisztít és felszabadít. Pihentető, mélyen ellazító, stresszoldó és kényeztető, hiszen az egész test langyos olajjal, nagy szeretettel és figyelemmel van megérintve.
A Lomi Lomi Nui masszázs alkalmával a masszőr (gyógyító), olyan megszentelt teret hoz létre, melyben kapcsolatba tudunk kerülni a múlt emlékeivel, a sejtmemóriákban tárolt  elakadásokkal, és teret kap saját öngyógyító erőnk.
A Lomi Lomi Nui segít megnyitni a szívet, átérezni a mindent átható, mindig jelenlevő szeretetet. Elindul az áramlás és teret nyer az öröm, a létezés öröme az életünkben. És újra áramlik az ÉLET.
Két lehetőséget kínálok:
   Masszázs, annak, aki először találkozik ezzel a masszázs formával.
   Érintés terápia Lomi Lomi Nui-val, annak, aki már megismerte a Lomi Lomi Nuiban rejlő lehetőségeket.

Várlak szeretettel, ha megújítani vágyod a tested, a lelked egy szeretetteli érintésben!

Aloha
Aloha azt jelenti, hogy ITT és MOST megosztom veled a bennem levő szeretetet.
A masszázs időtartama válaszható: 1-3 óra

LOMI LOMI NUI Kismamáknak

  • Egy kismama teste várakozással teli. Készül, hogy új életet hozzon a világra. Készül, hogy kilenchónapnyi szoros együttlét után megszülje magzatát. Önmagát pedig, egy új szerepre, az anya szerepére.Folyamatos egyensúly kereséssel jár ez az időszak, hiszen, ahogy a baba nő, úgy lesz nem elhanyagolható a testi és az új jövevény lelki jelenléte sem. Ezen történések testi (izomfájdalmak, izomgörcsök, hát-, és derékfájdalmak, végtag duzzadtság) és lelki (változó kedélyállapot, szorongás, félelmek) kihívások elé állítják a leendő anyát és magzatát is.Ezen gyors változások könnyebb, tudatosabb megélésében segít a Lomi Lomi Nui szeretetet közvetítő érintés zuhataga.Add át magad, hogy kényeztessen az áramló érintés.Feloldja tested/ lelked erőlködését és könnyítsen megtalálni kisbabáddal a mindkettőtökről szóló új és új egyensúlyokat.Fej, arc és váll masszázs 60 perc.Teljes testmasszázs 120 perc.

Várlak szeretettel!

Dr. Földvári Éva G.

YUMEIHO masszázs

Amikor önmagadon javítasz,
a világ is megjavul. (Sai Baba)

 

Tradicionális, ázsiai eredetű gyógymód, melynek lényege egy különleges nyomó-gyúró masszázstechnika, valamint az izületek kimozgatása, helyreigazítása.

A Yumeiho masszázs technika a csípő és a gerinc egyensúlyba hozására törekszik. A kezelés a teljes testet érintően ruhán keresztül történik. Kiválóan lazítja a feszes izomzatot, fokozza a vér- és nyirokkeringést, az energiaáramlást a meridiánokban, stimulálja az akupresszúrás pontokat. Elősegíti az öngyógyító folyamatok beindulását. Eredményesen alkalmazható csípő, hát, nyakfájdalmak enyhítésére, megszüntetésére, stressz oldására. Méregtelenítő hatású.A masszázs kényelmes ruhában, tatamin történik.Kisgyerekkortól egészen idős korig jótékony hatású. A kezelés időtartama: 50-70 perc.

YUMEIHO masszázs kismamáknak

A babavárás csodálatos kilenc hónapja alatt a kismamák testében rengeteg változás zajlik. Az egyre domborodó pocak, a változó testsúly jelentősen megterheli a medence-gerinc találkozási pontját, a deréktájéki homorulat jelentősen fokozódik, ami hát-, és derékfájdalmakhoz vezethet.
A masszázs jótékony hatása, hogy ezek az izomfájdalmak, izomgörcsök megszűnhetnek, javítja továbbá a vér-, nyirokkeringést (ami csökkentheti a végtagok duzzadtságát, segít megelőzni a visszértágulatot), nyugtató, lazító relaxáló hatású, segíti a jobb, mélyebb alvást, stresszoldó hatású.
Ez a masszázsunk is kényelmes ruhában, tatamin történik. A kismamamasszázs a második trimesztertől (13. héttől) javasolt. Masszázs előtt orvosi konzultáció ajánlott. A kezelés időtartama: 50-70 perc.

Várlak szeretettel!

Várnay Endre

Időpontfoglaláshoz hívd

Évát a +3670 379 7169

Endrét a +3630 746 5184

számon