Terápiás Tánc

A Terápiás Tánc a mozdulatok gyógyító erejével és a tánc, mint örömforrás segítségével működő terápiás módszer

Az egyéni Terápiás Tánc foglalkozásokon a mozdulat és a gondolat ereje által együtt keressük a kapcsolatot a Forrással. A zene, a tánc mindenféle ideológia nélkül is hatalmas energiákat tud felszabadítani, mert a tested a táncban önmagára és a Forrásra talál. Átgondolni, majd eltáncolni, és ezzel teremteni, vagy felkészülni, olyanra, amit még nem tapasztaltál magadról, magadnak, magadért, a Forrás segítségével. Ez egy határtalan lehetőség.

A Terápiás Tánc lehetőség, azok számára, akik testi betegségeik (SM, Parkinson-kór, mozgásszervi betegségek, rák
bizonyos formái stb.) okára a lelkük, a testük belső bölcsessége által szeretnének rálátni, magyarázatot találni, vagy egyszerűen belső erejük növelésével jobb testi (és lelki) állapotba kerülni. A foglalkozás olyan úton járók, keresők számára is nyitott, akik válaszokat keresnek, összegezni szeretnének egy életszakaszt, így rálátást kapni az életükre, nem a saját megszokott szemszögükből.

Én a táncom segítségével tanultam meg ösztönösen mozdulni. Felfedeztem a megfelelési vágy, teljesítménykényszer nélküli, álarcok, szerepek nélküli önmagamat és azt a képességemet, hogy meríthetek bármikor a Forrásomból. Rájöttem, hogy a táncommal teremthetek, gyógyulhatok, eszmélhetek, feltöltődhetek és válaszokat kaphatok. Hiteles válaszokat, hiszen közvetlenül a Forrástól kapom mindezt ajándékba. És ez JÓ, örömmel tölt el, az öröm pedig belső erőt ad. Ezt a tapasztalást szeretném Neked megmutatni, átadni, hogy gyógyulj, kiutat, vagy magyarázatot találj.

További információkat itt találsz a terápiás táncról:

https://terratancgyogyaszat.wixsite.com/terratancgyogyaszat

Várlak szeretettel,

Éva